Volvo V90. Med plats för allt.

Med en rymlig kupé, stort lastutrymme, världsunika säkerhetssystem och förstklassig komfort är Volvo V90 som gjord både för lugn stadskörning och äventyrliga familjesemestrar.

V90 Recharge

Recharge är Volvos nya serie av helt eldrivna bilar och laddhybrider. Med V90 Recharge tar du dig fram med mer kraft än någonsin, men lämnar mindre avtryck på miljön.

V90 mildhybrid

Om du har svårigheter att ladda regelbundet kan du välja V90 mildhybrid med antingen bensin- eller dieselmotor. Mildhybrider har minskade utsläpp och lägre bränslekonsumtion.

Volvo V90 i korthet

Stora utrymmen
Rymlig kupé och stort bagageutrymme gör det enkelt för dig och dina passagerare att åka bekvämt, samtidigt som du har plats att ta med dig allt du behöver.
Uppdaterad utsida
Den uppdaterade exteriören på bilen har distinkt design med detaljer i krom och en konkav grill med kromad ram.
Avancerade förarsystem
Driver assist, tillsammans med den adaptiva farthållaren och navigationen, anpassar farten inför kurvor så att din resa ska vara mjuk, oavsett trafik eller vägförhållanden.
Aktiv luftfjädring
Den aktiva luftfjädringen ser till att bilen hela tiden håller samma höjd, stabilitet och komfort , oavsett hur mycket bagage du har packat.

Exteriör

Upptäck utsidan av Volvo V90

VOLVO V90

Utrustningsnivåer

Interiör

Upptäck detaljerna i Volvo V90

Upptäck våra tillbehör

Med snygga och funktionella tillbehör kan du anpassa din Volvo V90 efter dig själv. En lastrumsnät som hjälper dig att hålla bagaget på plats, en lättmonterad cykelhållare eller en vackert designad takbox som ökar lastkapaciteten med stil.