Stort utbud och snabb leverans

Volvo Selekt med Business Lease är våra finaste begagnade bilar med 24 månaders garanti, serviceavtal och försäkring. Utbudet är stort och hos din Volvohandlare hittar du bilar med kort leveranstid.

Fördelar med begagnade bilar

Våra kvalitetssäkrade begagnade bilar från Volvo Selekt är max 12 månader gamla och har genomgott omfattande kontroller enligt Volvo Begagnat Standard. Som en extra trygghet ingår dessutom Volvo On Call och Volvo Assistans i ett år med möjlighet till förlängning.


Vad ingår i månadskostnaden?

Finansiering

Volvofinans Bank samlar alla dina bilkostnader på en faktura. Dessutom slipper du att betala för eventuella uppläggnings- och aviavgifter som kan tillkomma.

Försäkring

Försäkring i Volvia innebär smidig skadehantering direkt hos en auktoriserad Volvoverkstad och garanterad reparation med Volvo Originaldelar.Serviceavtal

Serviceavtal med Volvo Originalservice ingår i din månadskostnad. Du behöver bara boka service och lämna in bilen enligt rekommendationerna för din bilmodell. Det är både enkelt och smidigt.

Volvokort

Volvokort med extra drivmedelsrabatt ingår också. Genom att tanka med kortet får du dessutom drivmedelskostnaden på den gemensamma fakturan vilket underlättar administrationen.